1. Hjem
  2. Norge
  3. Rakkestad

Rakkestad

Hjemla samler informasjon om alle boliger i Norge for å hjelpe deg som eier, kjøper eller selger å forstå mer og ta bedre boligvalg

Dette er Hjemla

Hjemla hjelper deg som eier, kjøper eller selger å ta bedre boligvalg.

Bolig er den største investeringen de fleste av oss gjør i løpet av livet. Likevel er det en beslutning vi ofte tar under tidspress og ut fra svært mangelfulle opplysninger eller dokumentasjon. Det er altfor lett å ende opp med å betale for dyrt, selge med tap, eller måtte gjøre uventede utbedringer.

Hjemla er en ny digital tjeneste bygget på det beste fra de to eksisterende boligplattformene Virdi og Boligmappa. Virdi tilgjengeliggjorde informasjon om boliger og boligmarkedet, og estimerte markedsverdien av enhver bolig. Boligmappa inneholder tilstandsdata og dokumentasjon, fra garantier til fargekoder og oversikt over håndverkerne som har jobbet i boligen.

Ved å samle informasjon om boligens verdi og tilstand på Hjemla gjør vi det enklere for deg som eier, kjøper eller selger å ta bedre boligvalg, basert på omfattende markedsdata og dokumenterte opplysninger. Målet er å skape et ærligere, tryggere og mer forståelig boligmarked for alle.

Som registrert bruker får du tilgang til:

  • markedets mest nøyaktige verdiestimat av boliger, med forklaring av faktorene som påvirker verdien
  • verdifull informasjon og statistikk om kvadratmeterpris, prisutvikling og verdiestimat for områder og boliger du interesserer deg for
  • tidslinje over tidligere Finn-annonser, solgtpriser og eierhistorikk for hver bolig
  • dokumentasjon på utført arbeid i boligen din tidligere eiere, deg selv og håndverkere har lagt inn
  • med mer

Hjemla er en tjeneste fra VIRDI AS (org.nr. 999 070 167).