1. Hjem
  2. Innsikt
  3. Solgte boliger

Solgte boliger

Ønsker du informasjon om alle solgte boliger? På Hjemla ser du ofte salgspriser umiddelbart etter at boligen er solgt.

Se solgte boliger
Illustrasjon av solgte boliger

Skal du selge eller kjøpe bolig, eller er du bare nysgjerrig på boligmarkedet? På hjemla.no får du oversikt over solgte boliger og salgspriser i hele landet. Finn boliger i ditt nærområde som har blitt solgt nylig i boligkartet, og se hva de ble solgt for. Du kan også se boliger til salgs og prisene på boliger generelt.

Se alle solgte boliger i boligkartet

I boligkartet på hjemla.no kan du søke på adresser til privatboliger i hele landet, og få opp informasjon om boligene. Du kan filtrere søkene dine slik at du får opp boliger som matcher dine interesser; ønskede egenskaper, markedsstatus (til salgs, nylig solgt) med mer.

Informasjonen du får tilgang på om boligene er blant annet antall bad og soverom, etasjer, størrelse i kvadratmeter, om boligen har fasiliteter som balkong, peis, heis mm., salgshistorikk og månedlige kostnader.

Med verdiestimatet får du også informasjon om prisantydningen på boligene, og prisutviklingen på lignende boliger i området. Dette er til stor hjelp for både for deg som skal selge og kjøpe.

Vi ønsker å tilby salgspriser så raskt som mulig og har i dag samarbeid med flere fremoverlente meglerkjeder – og flere kommer. For salg utført av megler vi har avtale med ser du salgsprisen umiddelbart. Andre salg kan først vises ved tinglysning. Tinglysning skjer i snitt 100 dager etter budrunden.

Om Hjemla

Bolig er den største investeringen de fleste av oss gjør i løpet av livet. Likevel er det en beslutning vi ofte tar under tidspress og ut fra svært mangelfulle opplysninger eller dokumentasjon. Det er altfor lett å ende opp med å betale for dyrt, selge med tap, eller måtte gjøre uventede utbedringer.

Hjemla er en ny digital tjeneste bygget på det beste fra de to eksisterende boligplattformene Virdi og Boligmappa. Virdi tilgjengeliggjorde informasjon om boliger og boligmarkedet, og estimerte markedsverdien av enhver bolig. Boligmappa inneholder tilstandsdata og dokumentasjon, fra garantier til fargekoder og oversikt over håndverkerne som har jobbet i boligen.

Ved å samle informasjon om boligpriser, boligens verdi og tilstand på Hjemla gjør vi det enklere for deg som eier, kjøper eller selger å ta bedre boligvalg, basert på omfattende markedsdata og dokumenterte opplysninger. Målet er å skape et ærligere, tryggere og mer forståelig boligmarked for alle.

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding
Se boliger i kart

Forstå markedet bedre ved å sammenligne kvadratmeterpris, prisutvikling, salgspriser og verdiestimat for liknende boliger.

Se alle boliger i kartet

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding