1. Hjem
  2. Innsikt
  3. Om Hjemla

Om Hjemla

Her kan du lese om Hjemla; hvem vi er, og visjonen vår om å skape et produkt som kunne hjelpe de som eier, kjøper og selger bolig til å kunne ta bedre boligvalg.

Om Hjemla

Hjemla logo

Bolig er den største investeringen de fleste av oss gjør i løpet av livet. Likevel er det en beslutning vi ofte tar under tidspress og ut fra svært mangelfulle opplysninger eller dokumentasjon. Det er altfor lett å ende opp med å betale for dyrt, selge med tap, eller måtte gjøre uventede utbedringer.

Hjemla er en ny digital tjeneste bygget på det beste fra de to eksisterende boligplattformene Virdi og Boligmappa. Virdi tilgjengeliggjorde informasjon om boliger og boligmarkedet, og estimerte markedsverdien av enhver bolig. Boligmappa inneholder tilstandsdata og dokumentasjon, fra garantier til fargekoder og oversikt over håndverkerne som har jobbet i boligen.

Ved å samle informasjon om boligens verdi og tilstand på Hjemla gjør vi det enklere for deg som eier, kjøper eller selger å ta bedre boligvalg, basert på omfattende markedsdata og dokumenterte opplysninger. Målet er å skape et ærligere, tryggere og mer forståelig boligmarked for alle.

Hjemla er en tjeneste fra VIRDI AS (org.nr. 999 070 167) og Boligmappa AS (org.nr. 998 131 650).

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding
Se boliger i kart

Forstå markedet bedre ved å sammenligne kvadratmeterpris, prisutvikling, solgtpriser og verdiestimat for liknende boliger.

Se alle boliger i kartet

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding