1. Hjem
  2. Innsikt
  3. Eiendomspriser

Eiendomspriser

Se hvilke eiendommer som er solgt og hvordan du kan benytte Hjemla til å enkelt holde deg oppdatert om alle eiendomspriser.

Se eiendomspriser
Illustrasjon av eiendomspriser

Klikk deg inn på boligkartet neste gang du ønsker informasjon om det norske boligmarkedet. Dette digitale verktøyet gir deg nå den samme informasjonen om din bolig og markedet som bransjens store aktører har tilgang til - eiendomspriser, eiendomsoverdragelser, nøkkelinformasjon om boliger og mye mer.

Alle eiendomspriser samlet

På hjemla.no finner du informasjon om fast eiendom i Norge, blant annet eiendomspriser, nylig solgte boliger og mye annen informasjon som tidligere har vært skjult for privatpersoner.

Om du allerede er i boligmarkedet, eller skal prøve å komme deg inn - sørg for at du er godt nok orientert om markedet og området du skal kjøpe eller selge bolig. I boligkartet finner du informasjon som gir deg bedre kontroll og oversikt. Her kan du også legge inn info om din egen bolig for å få et mer treffsikkert estimat av markedsverdien til din bolig, og mest mulig ut av tjenesten.

Med tilgang til informasjon om oppdaterte eiendomspriser har du en bedre mulighet til å anslå hva andre leiligheter eller hus i samme område vil koste, ved å se hva boliger tidligere har blitt solgt for. Dette er med på å hjelpe deg til å ta bedre boligvalg.

Verdifull informasjon til boligeieren

Bolig er den største investeringen de fleste av oss gjør i løpet av livet. Likevel er det en beslutning vi ofte tar under tidspress og ut fra svært mangelfulle opplysninger eller dokumentasjon. Det er altfor lett å ende opp med å betale for dyrt, selge med tap, eller måtte gjøre uventede utbedringer.

Hjemla er en ny digital tjeneste bygget på det beste fra de to eksisterende boligplattformene Virdi og Boligmappa. Virdi tilgjengeliggjorde informasjon om boliger og boligmarkedet, og estimerte markedsverdien av enhver bolig. Boligmappa inneholder tilstandsdata og dokumentasjon, fra garantier til fargekoder og oversikt over håndverkerne som har jobbet i boligen.

Ved å samle informasjon om boligens verdi og tilstand på Hjemla gjør vi det enklere for deg som eier, kjøper eller selger å ta bedre boligvalg, basert på omfattende markedsdata og dokumenterte opplysninger. Målet er å skape et ærligere, tryggere og mer forståelig boligmarked for alle.

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding
Se boliger i kart

Forstå markedet bedre ved å sammenligne kvadratmeterpris, prisutvikling, salgspriser og verdiestimat for liknende boliger.

Se alle boliger i kartet

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding