1. Hjem
  2. Innsikt
  3. Eiendomsoverdragelser

Eiendomsoverdragelser

På Hjemla ser du alle eiendomsoverdragelser i Norge. Se salgsprisen før alle andre, og få estimert pris av alle boliger til salgs.

Se alle eiendomsoverdragelser
Illustrasjon av eiendomsoverdragelser

Er du en av mange som er nysgjerrig på boligmarkedet? Kanskje du skal kjøpe og selge, prøve å komme deg inn på markedet for første gang, eller bare har interesse for eiendom? Hjemla er verktøyet for deg som synes eiendom er interessant, og som søker informasjon om boliger i Norge.

Hvorfor bry seg om eiendomsoverdragelser?

Med eiendomsoverdragelser menes overføringen av en eiendom via en kjøpsavtale eller gavebrev. At du har tilgang til informasjon om eiendomsoverdragelser i boligkartet, vil si at du kan se når eiendommer har blitt kjøpt og hva den ble solgt for.

Denne informasjonen er en fordel om du skal kjøpe eller selge bolig i nærheten, blant annet for å se på potensiell verdistigning i området, og for å få en bedre forståelse for taksten av en bolig du kanskje vurderer å kjøpe.

Informasjon er lik makt. Er du godt informert om markedet generelt og området du skal selge eller kjøpe eiendom i, vil du ha bedre kontroll og føle deg mer likestilt. Det gjør at du kan ta bedre boligvalg.

Hva er Hjemla?

Hjemla er en ny digital tjeneste bygget på det beste fra de to boligplattformene Virdi og Boligmappa. Virdi tilgjengeliggjorde informasjon om boliger og boligmarkedet, og estimerte markedsverdien av enhver bolig. Boligmappa inneholder tilstandsdata og dokumentasjon, fra garantier til fargekoder og oversikt over håndverkerne som har jobbet i boligen.

Ved å samle informasjon om boligens verdi og tilstand på Hjemla gjør vi det enklere for deg som eier, kjøper eller selger å ta bedre boligvalg, basert på omfattende markedsdata og dokumenterte opplysninger. Målet er å skape et ærligere, tryggere og mer forståelig boligmarked for alle.

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding
Se boliger i kart

Forstå markedet bedre ved å sammenligne kvadratmeterpris, prisutvikling, salgspriser og verdiestimat for liknende boliger.

Se alle boliger i kartet

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding