1. Hjem
  2. Innsikt
  3. Eiendommer

Eiendommer

Eier du én eller flere eiendommer? Les om hvordan du kan bruke Hjemla for å få bedre oversikt over din største investering. På Hjemla ser du alt om alle boliger i Norge.

Se alle eiendommer
Illustrasjon av eiendommer

Tilgang på mer informasjon

Med Hjemla har du nå tilgang på informasjon om ulike eiendommer rundt om i landet. Du får rett og slett en generell forståelse av boligmarkedet og større innblikk i salg av eiendom.

Noe av det du kan se hos Hjemla er:

  • Eiendomstype
  • Kvadratmeter
  • Antall soverom
  • Salgshistorikk
  • Detaljer om boligen
  • Pris
  • Felleskostnader

Pris og salgshistorikk

Når du har tilgang til oppdaterte boligpriser for alle eiendommer, er det lettere å anslå hva en leilighet vil gå for da du kan se hva naboleiligheten gikk for. Du kan også se hva eiendommen har gått for ved tidligere anledninger i boligens historiske eiendomsoverdragelser.

Detaljer om eiendommen

På siden vår finner du en enkel oversikt over detaljer om eiendommen, som antall kvadratmeter, hvilken etasje leiligheten ligger i eller hvor mange etasjer boligen har. Du kan se antall soverom og bad, samt om eiendommen er utstyrt med heis, ildsted, parkering og balkong/terrasse. Du vil også kunne se om boligen har kveldssol eller morgensol.

Nysgjerrig på naboene?

Ønsker du å vite mer om eiendommer rundt deg? På Hjemla får du også en oversikt over eiendommene i nabolaget. Her kan du se både priser og fasiliteter på solgte boliger mm.

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding
Se boliger i kart

Forstå markedet bedre ved å sammenligne kvadratmeterpris, prisutvikling, salgspriser og verdiestimat for liknende boliger.

Se alle boliger i kartet

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding