1. Hjem
  2. Innsikt
  3. Boligpriser

Boligpriser

Er du nysgjerrig på boligpriser i ditt nærområde? Se hvordan du kan bruke Hjemla til å få unik innsikt i ferske og historiske boligpriser.

Se alle boligpriser
Illustrasjon av boligpriser i Bergen

I boligkartet får du informasjon om blant annet boligpriser og salgshistorikk. Denne dataen er en fordel å ha tilgang til, da det gjøre det enklere for deg å anslå hva en leilighet eller et hus vil selges for. Boligpriser er forskjellige for ulike områder i Norge, og det å se hva boliger i et spesifikt område har gått for hjelper deg med å ta bedre boligvalg.

Hjemla - din digitale boligplattform

Hjemla er en digitale boligplattform der du som privatperson får tilgang til samme data og informasjon som boligmarkedets proffe aktører har. Hjemla dekker boligpriser, solgte boliger og mye mer om alle Norges privateide boliger.

Vi var et lite team som i sin tid startet med boligdata. Jobben, som vi gjorde for flere profesjonelle aktører, gikk ut på automatisk verdiestimering av boligpriser/markedsverdi av privateide boliger, med bruk av store mengder boligdata kombinert med nye teknologier. Gjennom dette arbeidet begynte vi å stille oss spørsmål om hvorfor vi privatpersoner vet så lite om boligmarkedet i forhold til hva banker, eiendomsmeglere og investorer vet, når bolig tross alt er en av livets største investeringer?

Denne skjevheten ved boligmarkedet landet vi på at vi måtte forsøke å gjøre noe med. Med Hjemla får du unik tilgang til informasjon og verktøy som muliggjør bedre boligvalg - enten du eier, kjøper eller selger.

Dekket et behov

Hjemla er bygget med utgangspunkt i det beste fra våre andre tjenester Virdi og Boligmappa. To tjenester som hver for seg har vært med på å endre bolighold og boligmarkedet i Norge.

Hjemla-teamet er svært stolte av hjemla.no, og motivert til å utvikle det videre slik at alle våre brukere får den beste opplevelsen. Vi fortsetter mot målet om å tilby en tjeneste som muliggjør at alle kan ta bedre boligvalg - enten man skal kjøpe og selge i boligmarkedet eller ta vare på sin eksisterende eiendom.

Finn boligpriser i ditt nabolag og resten av landet

Om du ønsker informasjon, veiledning og hjelp til å ta bedre boligvalg er Hjemla forbrukertjenesten for deg - uansett om valget gjelder eie, kjøp eller salg av bolig. Informasjon er makt, og vi i Hjemla ønsker at du som privatperson skal ha like mye makt i boligmarkedet som det profesjonelle aktører har.

Uansett hvilken informasjon du er ute etter når det kommer til eiendom og det norske boligmarkedet - boligpriser, eiendomsoverdragelser eller nøkkelinfo om en spesifikk bolig - sjekk ut boligkartet på hjemla.no.

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding
Se boliger i kart

Forstå markedet bedre ved å sammenligne kvadratmeterpris, prisutvikling, salgspriser og verdiestimat for liknende boliger.

Se alle boliger i kartet

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding