1. Hjem
  2. Innsikt
  3. Boliger til salgs

Boliger til salgs

Les om hvordan du kan bruke Hjemla for å se boliger til salgs, sammenligne estimatet med prisantydningen, og hva lignende boliger nylig er solgt for.

Se boliger til salgs
Eksempel på boliger til salgs

Alle boliger under samme tak

En kjøpsprosess kan være både spennende og gøy, men er ofte også komplisert og skremmende når man kommer på at bolig er en av livets største investeringer. Målet med boligplattformen Hjemla er å gjøre deg tryggere i denne prosessen, gi deg mer kontroll og hjelpen du trenger for å ta bedre boligvalg.

Om du ser etter boliger til salgs eller vurderer å flytte i nær fremtid, er Hjemla et flott verktøy å bruke. I boligkartet får du oversikt over boligmarkedet ved at du kan søke etter privatboliger i hele landet og blant annet få opp relevant informasjon om boliger til salgs, solgte boliger, og om boliger som ikke er i markedet for øyeblikket.

Verdifull informasjon til folket

Med det digitale verktøyet Hjemla kan du som privatperson få større tilgang til den samme informasjonen som kun profesjonelle aktører i boligmarkedet har hatt tidligere. Slik får du samme innsyn i boligmarkedet som banker, takstmenn og eiendomsmeglere, og dermed mer kontroll over markedet.

Hjemla ble lansert i Q4 2022, og er en sammenslåing av de populære boligtjenestene Virdi og Boligmappa. Ideen bak verktøyet kom da et håndplukket team av erfarne personer med en lidenskap for Norges digitale boligmarked, skulle utvikle ny funksjonalitet for innsamling av dokumentasjon og automatisk verdiestimering av eiendom.

Prosjektet, som var satt i gang av profesjonelle aktører i bransjen, gjorde det tydelig at det var et stort skille mellom profesjonelle aktører og privatpersoner når det kom til tilgangen på informasjon om eiendommer. Dette ønsket vi å rette opp i.

Hjemla-teamet samarbeider i dag med noen av landets ledende aktører innen forretnings- og softwareutvikling, design, innovasjon og boligmarkedet generelt, for å gjøre boligmarkedet mer transparent og risikoen mindre for privatpersoner.

Finn boliger til salgs med boligkartet

På Hjemla finner du vårt boligkart. Her kan du søke opp privatboliger i hele landet og få opp relevant informasjon om boliger som er nylig solgt, boliger til salgs, eller hus og leiligheter generelt.

Informasjonen du finner på Hjemla inkluderer blant annet dokumentert arbeid, salgshistorikk, boligens månedlige kostnader, antall soverom, bad og etasjer, fasiliteter og størrelsen på boligen i kvadratmeter. Du får også opp et estimat av boligens markedsverdi, samt en oversikt over prisutviklingen på lignende boliger i nærheten.

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding
Se boliger i kart

Forstå markedet bedre ved å sammenligne kvadratmeterpris, prisutvikling, salgspriser og verdiestimat for liknende boliger.

Se alle boliger i kartet

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding