1. Hjem
  2. Innsikt
  3. Sjekk interessen for boligen din i Hjemla

Sjekk interessen for boligen din i Hjemla

Nyhet! Finn ut hva markedet er villig til å betale for boligen, før du legger den ut for salg. Aktiver din bolig som «vurderes solgt» gratis i Hjemla.

Illustrasjonsbilde vurderes solgt


-> Klikk her for å sjekke ut tjenesten


Når du markerer boligen din som «vurderes solgt» åpner du opp for at folk på utkikk etter ny bolig kan melde interesse, og eventuelt legge inn uforpliktende prisforslag i Hjemla.

Slik fungerer det

Alle boliger ligger i Hjemla, og du trenger ikke gjøre noe annet enn å finne din bolig og logge inn for å kunne aktivere «vurderes solgt». Du velger selv hvilken informasjon om boligen du vil vise, hva du vil sette som prisantydning og om du ønsker å laste opp noen bilder.

Ta ned usikkerheten, helt uforpliktende

Er du usikker på om dette er riktig tidspunkt for å legge ut boligen for salg, eller er du bare nysgjerrig på hva verdien på boligen er akkurat nå? «Vurderes solgt» er en rask og enkel måte å få svar på. Det er helt opp til deg om du ønsker å forfølge interessen og starte en salgsprosess.

-> Klikk her for å sjekke ut tjenesten

Hjemla - Vurderes solgt
Illustrasjon av bolig som vurderes solgtFOTO: Hjemla

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding
Se boliger i kart

Forstå markedet bedre ved å sammenligne kvadratmeterpris, prisutvikling, salgspriser og verdiestimat for liknende boliger.

Se alle boliger i kartet

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding