1. Hjem
  2. Innsikt
  3. Nytt i Hjemla

Nytt i Hjemla

Hold deg oppdatert på våre siste produktendringer mens vi fortsetter å forbedre Hjemla for å gi deg informasjon om alle boliger.

Nyheter på Hjemla

26. mai, 2023

Ukentlig oppdatering: Nytt i Hjemla

Nytt i Hjemla

Nytt i Hjemla (denne siden) er lansert for å bedre innsikt og kommunikasjon rundt hva vi jobber med. Det interne målet er å kommunisere ukentlige oppdateringer, og at disse inneholder minst én ny feature. Arbeid vi gjør på "maskineriet" i bakkant vil ikke kommuniseres her, kun nyheter vi anser som relevante for våre brukere. Ny feature vil der behov lenkes til relevant hjelpeartikkel som forklarer nyheten/endringen i detalj.


19. mai, 2023

Ukentlig oppdatering: Forbedret boligside og økt Min Bolig-dekning

Forbedret boligside

Nye boligsider for å forenkle og forbedre måten boligen blir presentert på; boligens egenskaper er lagt som egen fane. Estimatet forenkles ved at treffsikkerheten er fjernet slik at vi kun kommuniserer én ting, og forklaringen av estimatet er endret for å øke lesbarhet og forenkle forståelsen. Les mer om endringene her.

Økt Min Bolig-dekning

Flere boligeiere har nå tilgang til boligen de eier som sin Min Bolig, blant annet som følge av at boligtypen Kjede/Atriumshus nå er tilgjengeliggjort.


12. mai, 2023

Ukentlig oppdatering: Hjelpesider og forbedret Min Bolig-tilgang

Hjelpesider

Lansert hjelpesider med formål om at man enkelt og raskt kan få svar på sine spørsmål uten å måtte ta kontakt med kundeservice. Hjelpesidene finnes her.

Forbedret Min Bolig-tilgang

Feilretting av bug som medførte at enkelte boligeiere ikke hadde tilgang på bolig man eier som sin Min Bolig, eller fått tilgang til feil Min Bolig.


5. mai, 2023

Ukentlig oppdatering: Flere søkeresultater og forbedret boligkart

Flere søkeresultater

Adressesøket viser nå flere treff når man søker på mobil og tablet. Forbedringen gjøres siden ikke alle adresser man søker på dukket opp blant de topp 5 synlige søkeresultatene.

Forbedret boligkart

Gå tilbake til kartet uten at forrige søk og filtrering er nullstilt. Endret regler for start-zoom og når kartet viser bobler og ikoner, slik at man reduserer zoom-behov og kan se ikoner tidligere enn før. Redusert ikonstørrelse for enklere oversikt.


28. april, 2023

Ukentlig oppdatering: Samme informasjon og forbedringer av estimatet

Samme informasjon

Boliger blir nå vist med samme informasjon på tvers av Hjemla. Feilen med at informasjon om noen boliger ikke ble lastet er også rettet.

Forbedringer av estimatet

Boligeier vil nå se oppdatert estimat og forklaring av sin bolig umiddelbart etter at informasjon om boligen er endret.


Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding
Se boliger i kart

Forstå markedet bedre ved å sammenligne kvadratmeterpris, prisutvikling, solgtpriser og verdiestimat for liknende boliger.

Se alle boliger i kartet

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding