1. Hjem
  2. Innsikt
  3. Nytt i Hjemla

Nytt i Hjemla

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Hjemla. Her holder du deg oppdatert på alle nyheter og forbedringer.

Nyheter på Hjemla

12. februar, 2024

Vi pauser informasjon om oppdateringer / nyheter på Hjemla

Vi som lager Hjemla er et lite team med mye på agendaen. Det er svært få av våre brukere som leser de ukentlige oppdateringene på denne siden. Vi kommer derfor til å pause nye oppdateringer av denne siden. Dette for å kunne fokusere all vår tid på funksjonalitet og innhold som er mest relevant for flest brukere.


9. februar, 2024

Ukentlig oppdatering: Daglig Data

Ferske salgspriser: Daglig data

Vi får nå oppdatert data daglig i stedet for ukentlig. Dette øker relevansen til informasjonen som presenteres på Hjemla, gjør at man får varsling i tide når man har lagret et søk mm.


2. februar, 2024

Ukentlig oppdatering: Ferske salgspriser og Feilretting

Ferske salgspriser: Krogsveen og EIE

EIE har takket ja til å få synlighet for den gode jobben de gjør med boligsalg på Hjemla, ved å vise ferske salgspriser i kartet. På Hjemla finner du nå ferske salgspriser for boliger solgt av Krogsveen eller EIE eiendomsmegling.

Feilretting: Logg inn

Noen brukere har over noe tid opplevd feil når de forsøker å logge inn. Vi har identifisert og løst feilen denne uken.


26. januar, 2024

Ukentlig oppdatering: Feilretting

Endring av boligens egenskaper feiler

Noen boligeiere opplever at endringer de gjør om sin bolig ikke lagres. Vi har begynt å rette disse feilene denne uken. Noe er fikset, resten kommer neste uke.


19. januar, 2024

Ukentlig oppdatering: Poststed i adressesøk og Status på annonserte boliger som ikke ble solgt

Poststed i adressesøk

Vi har oppdatert adressesøket slik at det nå viser riktig navn på poststed. Tidligere har dette vist områdenavn, mens på boligsidene har vi vist navnet på poststed. Nå viser vi det samme (navnt på poststed) over alt.

Status på annonserte boliger som ikke ble solgt

Vi har fikset en feil som rammet boliger som er blitt annonsert men ikke solgt. Dette gjorde at vi ikke viste rett status og salgshistorikk for slike boliger, som rammet både hjemla.no og mobilappen Hjemla GO.


12. januar, 2024

Ukentlig oppdatering: App "Steet view"

App "Street view"

Vi har lansert appen "Hjemla GO". Det er en slags fysisk google street view, hvor man kan ta med seg Hjemla på tur og få opp verdien av boliger du går forbi. Vi øker tilgjengeligheten og kunnskapen om appen med å legge til et "Street view"-ikon i kartet.


5. januar, 2024

Ukentlig oppdatering: Ny startside

Ny startside

Kartet er ikke lenger startsiden for Hjemla. Dette gjør vi for å forenkle innlasting av startsiden, muliggjøre mer forklaring av hvor brukeren har havnet, gi områdestatistikk og direktelenker tilknyttet byer hvor flest Hjemla-brukere bor (Oslo, Bergen, Trondheim) mm.


22. desember, 2023

Ukentlig oppdatering: Ferske salgspriser

Ferske salgspriser

Nå kan Premium-brukere se ferske salgspriser i kartet på alle boliger som er solgt av meglerkjede som Hjemla har avtale med. Dette utgjør rundt 10% av alle salg i Oslo og omegn. Prisen vises straks boligen er solgt, uavhengig av om den er tinglyst eller ikke - kun på hjemla.no. Målet er å kunne vise alle ferske salgspriser. Det jobber vi med å få på plass avtaler for.


15. desember, 2023

Ukentlig oppdatering: Forbedringer av Hjemla Premium og Tilgang til din bolig

Forbedringer av Hjemla Premium

Gjester (ikke innloggede brukere) kan nå se litt informasjon om boliger i kartet, med info om at man får tilgang til mye mer om man logger inn og blir Premium bruker. Tidligere så ikke gjester noe informasjon om boliger i kartet. Vi har også forbedret konsistent brukeropplevelse og adganger på tvers av Hjemla, ved å skjule samme informasjon på boligsidene som vi skjuler på kartet om bruker er hhv Gjest eller Basis.

Tilgang til din bolig

Vi har forbedret synligheten av boliger du eier. Nå ser man et eget ikon for din bolig i kartet som tar deg rett til din boligside. I tillegg vil man som eier få redigeringsmuligheter for sin bolig også om denne besøkes som offentlig boligsside.


8. desember, 2023

Ukentlig oppdatering: Hjemla Gjest, Basis og Premium

Hjemla Gjest, Basis og Premium

Vi lanserer adgangsnivåer på Hjemla; Gjest, Basis og Premium. Sistnevnte er vårt nye produkt som gir betalende brukere tilgang på en masse verdifull informasjon som kun de ser. Ler mer her.


24. november, 2023

Ukentlig oppdatering: Adgangsnivåer i kartet

Adgangsnivåer i kartet

Vi fortsetter med å forbedre opplevelsen av å bruke kartet. Nå lanserer vi adgangsnivåer med ulik informasjon basert på hvilken brukertype du har.

Enn så lenge har alle innloggede brukere fortsatt tilgang til alt. Nivåene skal gjøre det enklere å browse rundt og få verdifull informasjon i kartet.


10. november, 2023

Ukentlig oppdatering: Nye ikoner i kartet og Oppdatert meny

Nye ikoner i kartet

Nå er farger og ikoner i kartet endret for å forbedre brukbarheten. Nå ser du også statuser direkte i kartet. Dette beveger oss vekk fra et spor hvor kartet begynte å bli litt vel papegøyete og fargerikt, og hjelper oss med videreutvikling av nye funksjoner.

Oppdatert meny

Menyen har fått en makeover for å bli enklere å lese og navigere i. Nå ser du tydeligere om du besøker oss som gjest eller er logget inn.


3. november, 2023

Ukentlig oppdatering: Oppdatert verdiestimat

Oppdatert verdiestimat

Boligeiere som har bedt om å få e-post om oppdatert markedsverdi mottar nå dette hver måned. Første utsendelse var nå i månedsskiftet oktober-november.


27. oktober, 2023

Ukentlig oppdatering: Raskere dataoppdateringer

Raskere dataoppdateringer

Vi har ryddet i egne systemer sånn at oppdateringer går enda raskere. Når du oppdaterer informasjon om din bolig tar det bare noen sekunder før det er synlig overalt.


13. oktober, 2023

Ukentlig oppdatering: Prisantydning inkl. fellesgjeld og Forbedring av Nettvurdering

Prisantydning inkl. fellesgjeld

Vi oppdaget en feil som gjorde at prisantydingen for en bolig som er til salgs ikke alltid ble vist inkludert fellesgjeld. Denne feilen er nå rettet, og alle boliger viser nå pris inkludert fellesgjeld.

Forbedring av Nettvurdering

Nå behøver du ikke logge inn på nytt når du bestiller gratis Nettvurdering fra Krogsveen. Du bestiller dette gratis på din Min Bolig-side.

Nettvurderingen sendes til Hjemla og blir hensyntatt av estimatet.


6. oktober, 2023

Ukentlig oppdatering: Få områdevarsel

Få områdevarsel

Nå kan du følge et område du selv velger, og motta varsling på e-post når det skjer noe nytt. Du velger et område ved å navigere i kartet, ev. legge på filtrering, og velge "Få områdevarsel".

Du får opp området på en egen hendelsesside, som viser alle hendelser fra de siste 3 månedene. Les mer om områdevarsling her


1. september, 2023

Ukentlig oppdatering: Feilretting

Finner ikke Min Bolig

Vi oppdaget en feil som gjorde at noen boligeiere ikke fikk opp sin bolig når de logget inn. Dette er nå rettet.


25. august, 2023

Ukentlig oppdatering: Verdiestimatet tar hensyn til verdivurderinger

Verdiestimatet tar hensyn til verdivurderinger

Treffsikkerheten og relevansen til boligens estimerte markedsverdi er avhengig av tilgang på data. Noe informasjon er det fagpersoner, eksempelvis meglere, som har best forutsetning for å vurdere.

Nå kan du laste opp en verdivurdering, e-takst eller be om en gratis Nettvurdering. Denne informasjonen tas i bruk umiddelbart og justerer estimatet. Les mer om oppdatering av verdiestimatet her


18. august, 2023

Ukentlig oppdatering: Kartet som startside og Tilgang til alle boliger

Kartet som startside

Kartet er flyttet til å bli startsiden på Hjemla. Samtidig har vi gitt kartet en makeover med ny visuell profil og flere funksjoner. Vi ønsker med dette å forbedre opplevelsen av å bruke kartet, og at du enklere finner det du leter etter.

Tilgang til alle boliger

Alle Norges 2,75 millioner boliger er nå synlige med hver sin pin i kartet. Du kan nå navigere deg rundt og klikke på hver av dem. Ikonene på hver pin viser om boligen er til salgs, nylig solgt eller ikke på markedet akkurat nå.


07. juli, 2023

Ukentlig oppdatering: Boligsider i kartet og forbedert teknisk ytelse

Boligsider i kartet

Nå åpnes boligen du velger i kartet som en pop-up, fremfor at den åpnes i en egen fane som det var før. Vi håper dette vil øke brukervennligheten!

Forbedret teknisk ytelse på boligsidene

Veldig mange av våre besøkende kommer til oss ved å søke etter boliger i Google eller Bing. Disse boligsidene man da kommer til har fått store forbedringer under panseret for å bedre ytelsen. Bedre ytelse betyr blant annet at boligsidene laster inn raskere.


30. juni, 2023

Ukentlig oppdatering: Økt innloggingstid

Økt innloggingstid

Nå forblir du innlogget i 2 uker, fremfor 30 minutter som det var tidligere. Med dette håper vi å redusere irritasjon som våre brukere har rapportert om.

Ønsker du ikke å være logget inn kan du alltids logge ut fra menyen.


23. juni, 2023

Ukentlig oppdatering: Forbedret boligside og Feilretting av boligens egenskaper

Forbedret boligside

Vi har gjort store endringer med boligsidene, nettopp for å få flere til å logge seg inn. Hjemla har mye mer spennende data på innsiden, og vi håper disse endringene tydeliggjør dette. Les mer og se før og etter bilder her

Feilretting av boligens egenskaper

Noen boligeiere opplevde at endringene de gjorde om sin bolig ikke ble lagret. Denne feilen er nå fikset, og alle boligeiere skal igjen kunne endre og lagre egenskaper på sin Min Bolig.


16. juni, 2023

Ukentlig oppdatering: Feilretting

Finner ikke Min Bolig

Vi oppdaget en feil som gjorde at noen boligeiere ikke fikk opp sin bolig når de logget inn. Dette er nå rettet.


09. juni, 2023

Ukentlig oppdatering: Nettvurdering

Nettvurdering

Nå kan du justere estimatet ved å be om en Nettvurdering, laste opp en verdivurdering eller e-takst. Les mer om å oppdatere estimatet her


02. juni, 2023

Ukentlig oppdatering: Varsel om oppdatert estimat

Varsel om oppdatert estimat

Du kan nå melde deg opp for et månedlig e-postvarsel om endringer i ditt estimat. Du melder seg opp fra Min Bolig-siden eller Profil-siden din. Les mer om varsling av estimat her


26. mai, 2023

Ukentlig oppdatering: Nytt i Hjemla

Nytt i Hjemla

Denne siden som vi kaller "Nytt i Hjemla" er nå lansert for å gi bedre innsikt i det vi planlegger å komme ut med. Vi vil fremover publisere oppdateringer som vi anser som relevante for dere som besøker oss!


19. mai, 2023

Ukentlig oppdatering: Forbedret boligside og Feilrettinger

Forbedret boligside

Vi lanserer nye boligsider som skal forbedre måten boligene presenteres på. Estimatet forenkler vi ved å fjerne funksjonen "treffsikkerhet", som viste seg å ikke gi den lesbarheten vi ønsket. Se flere detaljer om forbedringene her

Feilrettinger

Flere boligeiere har nå tilgang til boligen de eier som sin Min Bolig, blant annet som følge av at boligtypen Kjede/Atriumshus nå er tilgjengeliggjort.


12. mai, 2023

Ukentlig oppdatering: Nye hjelpesider og Feilretting

Nye hjelpesider

Vi har lansert hjelpesider så du enkelt og raskt kan få svar på dine spørsmål om Hjelma. Inne på hjelpesidene har du også mulighet til å ta kontakt med kundeservice om du skulle trenge det. Gå til hjelpesidene

Feilretting

Vi oppdaget en feil som gjorde at noen boligeiere ikke fikk opp sin bolig. Dette er nå rettet.


5. mai, 2023

Ukentlig oppdatering: Flere søkeresultater og Forbedret boligkart

Flere søkeresultater

Adressesøket viser nå flere treff når man søker på mobil og nettbrett.

Forbedret boligkart

Nå kan du gå tilbake til kartet uten at det forrige søket og filtreringene nullstilles. Vi har også forbedret navigeringen, så du ikke trenger å zoome like mye for å se ikonene.


28. april, 2023

Ukentlig oppdatering: Konsistent boliginformasjon og Forbedringer av estimatet

Konsistent boliginformasjon

Boliger blir nå vist med samme informasjon på tvers av Hjemla. Feilen med at informasjon om noen boliger ikke ble vist er også rettet.

Forbedringer av estimatet

Du kan nå se oppdatert estimat og forklaring av sin bolig umiddelbart etter at informasjon om boligen er endret.


Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding
Se boliger i kart

Forstå markedet bedre ved å sammenligne kvadratmeterpris, prisutvikling, salgspriser og verdiestimat for liknende boliger.

Se alle boliger i kartet

Ta kontakt

Vi håper du liker Hjemla, og setter stor pris på både ris og ros!

Gi oss din tilbakemelding